Ξεκινήστε τη δωρεάν επίδειξη Συνομιλία με υποστήριξη

Οδηγός χρήστη

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να στήσετε το ξενοδοχείο σας και διαχειριστείτε τις κρατήσεις καλύπτεται εδώ και σε άλλες θέσεις blog μας. Παρόλο που το σύστημά μας είναι πολύ εύκολο στη χρήση για αρχάριους πρέπει να αρχίσετε με την ανάγνωση αυτού του εγγράφου και, στη συνέχεια, περιηγηθείτε μας άλλες θέσεις blog για να επωφεληθούν πλήρως από όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες.

Πριν από οτιδήποτε άλλο, πρέπει να είμαστε σαφείς σχετικά με το πώς να πάρει γύρω στην εφαρμογή. Αφού έχετε συνδεθεί, κάντε κλικ στο κουμπί με την ετικέτα 'bellebnb.com' στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης για να ανοίξετε το μενού κύριας πλοήγησης. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε μέρος της εφαρμογής από αυτό το μενού.

I. Όροι & ορισμοί

Πριν ξεκινήσουμε, θα παρουσιάσουμε τα διάφορα μέρη της ακολουθίας εφαρμογής, και η γλώσσα που χρησιμοποιείται σε αυτόν τον οδηγό. Bellebnb χωρίζεται σε τρεις ξεχωριστές εφαρμογές που συνεργάζονται για να διασυνδέσει με το ξενοδοχείο, οι επισκέπτες σας και άλλα συστήματα, όπως τα online κανάλια πώλησης όπως το TripAdvisor.

Το κύριο μέρος της εφαρμογής είναι το «Μέτωπο Desk Manager» ή απλά «ρεσεψιόν». Αυτό συνήθως αναφέρεται ως το σύστημα διαχείρισης ιδιοκτησίας, ή PMS. Το ξενοδοχείο χρησιμοποιεί το PMS να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τις κρατήσεις.

Το επόμενο μέρος είναι η «μηχανή κράτησης». Σας μηχανή κρατήσεων είναι μια ιστοσελίδα που τους καλεσμένους σας να χρησιμοποιήσετε για να κλείσετε δωμάτιο στο ξενοδοχείο σας. Μπορείτε να ενσωματώσετε τη μηχανή κρατήσεων για να κρατήσεις από τη δική σας ιστοσελίδα, ή το Facebook.

Τέλος, υπάρχει το «Channel Manager». Ο διαχειριστής του καναλιού χρησιμοποιείται για να συλλέγουν κρατήσεων για το ξενοδοχείο σας που δημιουργείται από τις πωλήσεις κανάλια, όπως το Booking.com, και της Airbnb και να στείλει πληροφορίες τιμολόγησης και διαθεσιμότητας σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια πωλήσεων κάθε φορά που δημιουργείτε, επαναπρογραμματίστε ή ακυρώσετε μια κράτηση , ή να ορίσετε μια τιμή για ένα δωμάτιο.

II. εγκατάσταση δωμάτια & τιμών

Όταν δημιουργείτε το λογαριασμό σας, το σύστημα δημιουργεί ένα τεστ ξενοδοχείο με δωμάτια, τιμές, κρατήσεις και ένα προσωπικό. Αυτό είναι να καταστήσει εύκολο για τους χρήστες κατά τη δοκιμαστική περίοδο για να κάντε κλικ γύρω και να δοκιμάσετε τα πάντα πριν ότι σκάβουν βαθύτερο. Μπορείτε να δείτε τις κρατήσεις, κάνουμε check-ins/check-out, τη διαχείριση επισκέπτες, κλπ., χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε πραγματικά δεδομένα.

Αφού έχετε περάσει τα δεδομένα δοκιμής, θα πρέπει να στήσετε το πραγματικό ξενοδοχείο σας, ξεκινώντας με τα δωμάτιά σας. Κάντε κλικ στο αριστερό μενού πλοήγησης στο πάνω μέρος της οθόνης σας, στη συνέχεια, πηγαίνετε στο ' My Hotel > δωμάτια.» Κάντε κλικ για να το «Νέο τύπο δωματίων.»

Το μόνο που χρειάζεται να εισάγετε είναι ένα όνομα για αυτό το δωμάτιο. Μπορείτε να προσθέσετε ως πολύ πρόσθετες πληροφορίες όσο σας αρέσει, συμπεριλαμβανομένης της τιμής, μέγιστη χωρητικότητα, διαμόρφωση κρεβατιού, κ.λπ. Κάντε κλικ στο κουμπί «Αποθήκευση».

Δωμάτιο vs τύποι δωματίων

Αυτό που μόλις δημιουργήσατε ονομάζεται ένα «δωμάτιο τύπος». Μια «τύπος δωματίου» είναι μια περιγραφή των χαρακτηριστικών ενός δωματίου, συμπεριλαμβανομένης της πληρότητας και τιμή? ένα «δωμάτιο» είναι μια πραγματική αίθουσα όπου μένει ένας επισκέπτης.

Τα δωμάτια είναι ομαδοποιημένα βάσει τύπου για να σας απαλλάξω από την προσπάθεια δημιουργίας βασικά το ίδιο δωμάτιο πολλές φορές. Για παράδειγμα, ένα ξενοδοχείο που μπορεί να έχουν 20 δωμάτια που διαθέτουν ένα κρεβάτι και να φιλοξενήσει μία και μόνη όρος, δύο από τα οποία επιτρέπουν το κάπνισμα. Στην περίπτωση αυτή, το ξενοδοχείο μπορεί να δημιουργήσει δύο τύπους δωματίων: «Ενιαία» και «Ενιαίο – κάπνισμα».

Αφού δημιουργήσετε τον τύπο δωματίου, κάντε κλικ στην καρτέλα «Αποθέματος» για να δείτε τα πραγματικά δωμάτια διατίθενται για αυτόν τον τύπο. Αυτές είναι οι σειρές στο ημερολόγιό σας. Δωμάτιο με ένα δημιουργείται αυτόματα όταν δημιουργείτε έναν τύπο δωματίου.

Για να προσθέσετε περισσότερες μονάδες τύπου, κάντε κλικ στο κουμπί 'Προσθήκη ένα δωμάτιο' και εισαγάγετε ένα όνομα. Στο προηγούμενο παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε δωμάτια '1α', «1β», «2D», κλπ, για τον τύπο 'Ενιαίο', για να αντιπροσωπεύουν τα μονόκλινα δωμάτια που είναι διαθέσιμες στο ξενοδοχείο σας. (Όπως εμφανίζονται στην πόρτα του ξενοδοχείου σας να αντιστοιχίσετε τα ονόματα δωμάτιο.)

Όταν οι χρήστες προβάλλουν το ξενοδοχείο σας σε σας μηχανή κρατήσεων ή άλλα κανάλια πωλήσεων, στους τύπους δωματίων αντιπροσωπεύουν καταλύματα που προσφέρονται και τα δωμάτια είναι η διαθεσιμότητα για κάθε τύπο. Για παράδειγμα, εάν έχετε δωμάτια τύπου «Ενιαία» και «Διπλό» διαθέσιμο για μια δεδομένη ημερομηνία και αριθμό των επισκεπτών, το κανάλι πωλήσεων θα εμφανίσει δύο αποτελέσματα, μαζί με τον αριθμό των δωματίων που είναι διαθέσιμα για κάθε.

Προσθήκη φωτογραφιών

Τώρα που καταλαβαίνετε πώς καταλύματα που λειτουργούν στο ξενοδοχείο σας, θα πρέπει να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες για να κάνει τους χώρους σας πιο ελκυστικό για τους επισκέπτες. Όλες αυτές οι πληροφορίες μπορούν να προστεθούν για τον τύπο του δωματίου.

Επιλέξτε οποιοδήποτε τύπο δωματίου και κάντε κλικ στο «ενέργειες > επεξεργασία» για να προσθέσετε περιγραφές και ανέσεις. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να προσθέσετε ελκυστική φωτογραφίες. Επιλέξτε οποιοδήποτε τύπο δωματίου και την κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα με τίτλο «Φωτογραφίες», στη συνέχεια, σύρετε και drop τις φωτογραφίες, ή κάντε κλικ στο κουμπί με τίτλο «Επιλογή αρχείου».

Θα δείτε το αποτέλεσμα της ρύθμισης φωτογραφίες στις παρακάτω ενότητες όταν συζητάμε για τη δημιουργία κρατήσεις μέσω το ημερολόγιό σας και σας μηχανή κρατήσεων.

Δωμάτιο τιμολόγησης

Σας μπορεί να τιμή δωμάτια από την ημέρα της εβδομάδας. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε ένα δωμάτιο που διατιμάται σε $100 κατά τις εργάσιμες ημέρες και $120 τα Σαββατοκύριακα.

Για να ορίσετε τιμές μέχρι την ημέρα της εβδομάδας, να επεξεργαστείτε τον τύπο δωματίου και την κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα με τίτλο «Τιμολόγηση ανά ημέρα». Εδώ μπορείτε να προσθέσετε τιμές ανά ημέρα της εβδομάδας. Στο παράδειγμα αυτό, απλά πληκτρολογήστε 120 για Σάββατο και Κυριακή και αφήστε το άλλα πεδία κενά. Οποιεσδήποτε ημέρες με καμία ειδική τιμολόγηση θα επανέλθει το «ποσοστό βάσης» που καταχωρήσατε πιο πάνω.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια τιμή για ένα δωμάτιο για μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Για παράδειγμα, μπορεί να επιθυμείτε να αυξήσει τις τιμές σας κατά 40% για την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε ένα τύπο δωματίου και πατήστε την καρτέλα «Τιμολόγηση» επιλέξτε το μήνα, και στη συνέχεια ορίστε τιμολόγησης για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες στο ημερολόγιο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Ενημέρωση τιμών». Οποιεσδήποτε ημέρες με καμία ειδική τιμολόγηση (κενό) θα επανέλθει το συνηθισμένο δωμάτιο τιμολόγησης που αναφέρονται παραπάνω.

Ποσοστό σχέδια

Μπορεί να θέλετε να προσφέρουν πρόσθετα στοιχεία ή οφέλη όταν οι φιλοξενούμενοί σας: Κάντε κράτηση για ένα δωμάτιο. Για παράδειγμα, ίσως θελήσετε να προσφέρει πρωινό με έκπτωση στους επισκέπτες που αγοράζουν όταν κάνουν κράτηση. «Ποσοστό σχέδια» συνδυάζουν ανέσεις και όροι ακύρωσης με ένα ποσοστό προσαρμογής όταν σας οι επισκέπτες κάνουν κράτηση ένα δωμάτιο.

Σχέδια ποσοστό ενθαρρύνει τους επισκέπτες να αγοράσουν πρόσθετα κατά τη στιγμή που διατηρούν, πράγμα που σημαίνει σας το ξενοδοχείο επωφελείται από μια σημαντική ευκαιρία πώλησης. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να προσφέρετε ένα ποσοστό του «Πρωινό» που επιτρέπει στους επισκέπτες να αγοράσουν ένα πρωινό σχέδιο για $5 ανά άτομο ανά διανυκτέρευση.

Πηγαίνετε στο ' My Hotel > συντελεστών και κάντε κλικ στο «Νέο σχέδιο ποσοστό». Κλήση αυτό το σχέδιο «Πρωινό». Προσθέστε μια σύντομη περιγραφή, και να αφήσει «Τοπικό ποσοστό» ελέγχεται. Μπορείτε να παραλείψετε την ενότητα «Ανέσεις και γεύματα» για τώρα και να επιστρέψετε σε αυτό αργότερα. Επίσης μπορείτε να παραλείψετε την ενότητα «Εκπτώσεις» για τώρα. Αυτά τα τμήματα είναι αυτονόητη, μόλις καταλάβετε πώς να καθορίσει ένα ποσοστό.

Θέλουμε να εισαγάγετε τις σωστές πληροφορίες στο «Ρυθμός προσαρμογής», έτσι ώστε η τιμή της κράτησης για το ποσοστό αυτό περιλαμβάνει ένα επιπλέον 5 δολάρια ανά επισκέπτη, ανά διανυκτέρευση. Εισάγουμε '' 5.00 '' για το «Ποσό» (χωρίς σύμβολο νομίσματος), και ελέγξτε τόσο 'Ανά Guest' και «Ανά νύχτα».

Στην ενότητα «Πολιτική ακύρωσης & επιστροφής», εισάγετε τον αριθμό των ημερών που ο φιλοξενούμενος έχει διαθέσιμα να ακυρώσει την κράτηση πριν από τους προγραμματισμένη ETA, μαζί με μια ποινή ποσού/αμοιβή για καθυστερημένες ακυρώσεις. Εισαγάγετε μια απλή περιγραφή της πολιτικής επιστροφής χρημάτων που θα εμφανίζεται στους καλεσμένους σας.

Οι επισκέπτες που κάνουν κράτηση μέσω αυτού του ποσοστού θα χρεωθεί τόσο το δωμάτιο αμοιβή, και για το πρωινό. Πρέπει επίσης να δημιουργήσετε ένα πρόσθετο βασικό ποσοστό σχέδιο που έχει κανένα ποσοστό προσαρμογές, αποκαλούν «Best Available Rate» ή «Αποκοπή» για να δείτε τη διαφορά με το ποσοστό του «Πρωινό», όταν δημιουργείτε κρατήσεις στα παρακάτω βήματα.

Φόρων τελών &

Μπορεί να θέλετε να έχετε φόροι συμπεριλαμβάνονται αυτόματα όταν γίνονται κρατήσεις ή επαναπρογραμματιστεί. Ας υποθέσουμε ότι σας το ξενοδοχείο περιλαμβάνει τόσο μια «ομοσπονδιακού φόρου» σε 20% (ΦΠΑ) και ένα «τουριστικό φόρο» στο $7 ανά επισκέπτη (τιμολόγιο) για κάθε κράτηση.

Πηγαίνετε στο ' My Hotel > φόροι στο μενού της κύριας πλοήγησης, κάντε κλικ στο κουμπί «Νέο φόρο». Για το «ομοσπονδιακού φόρου» σε αυτό το παράδειγμα, πληκτρολογήστε 20 για το «Ποσό» και επιλέξτε «Τοις εκατό». Για τον «τουριστικό φόρο» εισάγετε 7 για το «Ποσό» και επιλέξτε «Ανά πελατών». Τώρα έχετε δύο φόροι που θα προστεθούν σε κάθε κράτηση, όπως στο παράδειγμα.

III. δημιουργία & Διαχείριση κρατήσεων

Τώρα που έχετε setup δωμάτια σας, μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τις κρατήσεις. Υπάρχουν δύο τρόποι να δημιουργήσετε κρατήσεις στο μπροστινό γραφείο σας, το καθένα με τη δική του πλεονεκτήματα, και μπορείτε να κάνετε κράτηση επίσης δωμάτια μέσω σας μηχανή κρατήσεων.

Δημιουργία κράτησης

I. χρησιμοποιώντας το ημερολόγιό σας

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια κράτηση άμεσα στο ημερολόγιό σας (μεταβείτε στην «ρεσεψιόν > ημερολόγιο»). Κάντε κλικ στον επιλογέα ημερομηνίας στο μενού στο πάνω δεξιά και επιλέξτε την ημερομηνία check-in για την κράτηση. Χρησιμοποιήστε τα αριστερά/δεξιά βέλη για να μετακινηθείτε μεταξύ των μηνών.

Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω το δωμάτιο που θέλετε να δεσμεύσετε (κάθε γραμμή αναπαριστά ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο σας). Κάντε κλικ και σύρετε από την ημερομηνία άφιξης, τονίζοντας τις ημέρες που περιλαμβάνονται στην κράτηση. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να δεσμεύσετε από Δεκέμβριος 15 έως 22 (δηλ., check out για την 22η), επισημάνετε τις ημερομηνίες από τις 15 Δεκεμβρίου, μέχρι και συμπεριλαμβανομένης της 21 Δεκεμβρίου (δεν περιλαμβάνεται η 22η).

Όταν σηκώσετε το δάχτυλό σας από το ποντίκι, θα σας προσφερθεί ένας επιλογέας πελατών. Εισάγετε τον αριθμό ενηλίκων και παιδιών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί 'Συνέχεια'. Στην επόμενη οθόνη προσφέρει τα επιτόκια που είναι διαθέσιμα για αυτό το δωμάτιο και αριθμό των επισκεπτών. Επιλέξτε ένα ποσοστό και κάντε κλικ στο κουμπί «Αποθεματικό».

II. χρησιμοποιώντας την αναζήτηση δωμάτιο

Για να ολοκληρώσετε την κράτηση, απλά εισάγετε ένα όνομα για την πραγματοποίηση της κράτησης. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια πιστωτική κάρτα για τη διασφάλιση της κράτησης, ένα email επικοινωνίας ή σημειώσεις. Πατήστε τα κουμπιά «+» για να αποκαλύψει αυτές τις πρόσθετες επιλογές. Όταν είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στο κουμπί «Δημιουργία κράτησης».

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια κράτηση μεταβαίνοντας στην «ρεσεψιόν > αποθεματικό». Αυτή είναι μια λιγότερο φανταχτερό, αλλά περισσότερη συμβατική μέθοδος για την αναζήτηση διαθέσιμων δωματίων. Απλά εισάγετε τις ημερομηνίες και τον αριθμό των επισκεπτών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί 'Αναζήτηση' για να προβάλετε όλα τα διαθέσιμα δωμάτια. Επιλέξτε οποιαδήποτε τιμή δωματίου/βιβλίο.

Το πλεονέκτημα σε αυτό είναι μπορείτε να δείτε όλα τα δωμάτια και τις τιμές τους για τις επιλεγμένες παραμέτρους. Αν ένας επισκέπτης καλεί, μπορεί να έχουν ένα συγκεκριμένο εύρος τιμών κατά νου, και αυτή η προσέγγιση θα καταστήσει πιο εύκολο να βρείτε ένα κατάλληλο δωμάτιο στην επιθυμητή τιμή.

Διαχειριστείτε τις κρατήσεις

Για να προβάλετε μια κράτηση, μεταβείτε στο ημερολόγιό σας και αναζήτηση κατά ημερομηνία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο όνομα της κράτησης. Μπορείτε να αιωρηθείτε το ποντίκι σας πάνω από μια κράτηση για να δείτε τις βασικές λεπτομέρειες, πριν να κάνετε κλικ.

Η βασική ροή εργασίας για μια κράτηση είναι ως εξής: διαδικασία προκαταβολή (προαιρετική) · Εγγραφείτε επισκέπτες? check in? Προσθήκη στοιχείων στο νομοσχέδιο (προαιρετική) · check-out και διαδικασία τελικής πληρωμής. Δεν είναι κάθε κράτησης θα περιλαμβάνει όλες αυτές τις ενέργειες, αλλά αυτό είναι ό, τι μια τυπική επιφύλαξη συνεπάγεται.

Συνοπτική περιγραφή της κράτησής

Η πρώτη ενότητα στα στοιχεία της κράτησης είναι η «κράτηση περίληψη.» Κράτηση περίληψη περιλαμβάνει πληροφορίες για το πού και πότε δημιουργήθηκε η κράτηση, τις ημερομηνίες check-in/out και τις λεπτομέρειες του συντελεστή. Μόλις κράτησης έχει ελεγχθεί, τον δεύτερο πίνακα θα λίστα την ακριβή ημερομηνία και ώρα ότι check in ολοκληρώθηκε, και τι μέλος του προσωπικού σας έκανε το check-in. Το ίδιο ισχύει και για τον πίνακα του check out. Τον πίνακα λεπτομέρειες ποσοστό ενημερώνει το ξενοδοχείο από ό, τι ο επισκέπτης δικαιούται σύμφωνα με την επιλεγμένη ταχύτητα. Για παράδειγμα, εάν η τιμή περιλαμβάνει πρωινό, θεραπεία spa, κλπ.

Επισκέπτες

Το πιο σημαντικό μέρος από τα στοιχεία της κράτησης είναι οι πληροφορίες πελατών. Πριν να ολοκληρώσετε check in, πρέπει να προσθέσετε όλους τους καλεσμένους που περιλαμβάνονται στην κράτηση. Για παράδειγμα, εάν ένα δωμάτιο αποκλειστικά για τρία άτομα, όλα τρεις επισκέπτες πρέπει να καταχωρηθεί και να προστεθεί στην κράτηση πριν το check-in. Ο πίνακας «Check-in» για την κράτηση θα υποδείξει επίσης πόσοι επισκέπτες πρέπει να προστεθεί πριν να ολοκληρώσετε check in.

Στην ενότητα «Επισκέπτες» της κράτησης θα μπορείτε να δείτε τους επισκέπτες καταχωρηθεί για το δωμάτιο, μαζί με τον αριθμό των καλεσμένων που πρέπει ακόμη να προστεθεί. Στην αναζήτηση πλαίσιο με τίτλο 'Προσθήκη επισκέπτης' πληκτρολογήστε ένα όνομα πελατών και κάντε κλικ στο κουμπί 'Αναζήτηση'. Εάν ο επισκέπτης που υπάρχει ήδη στα αρχεία σας, μπορείτε να κάντε κλικ στο κουμπί 'Select' για να προσθέσετε την κράτηση, ή κάντε κλικ στο κουμπί 'Εγγραφή Guest' για να προσθέσετε ένα νέο επισκέπτη τις εγγραφές σας.

Μπορείτε να προσθέσετε τόσο πολύ ή τόσο λίγο πληροφορίες όπως σας αρέσει για κάθε επισκέπτη, αλλά θα πρέπει να συμπεριλάβετε ένα όνομα και μια διεύθυνση. Επιπλέον, μπορείτε επίσης σαρώστε και ανεβάστε και ID έγγραφο (διαβατήριο, άδεια οδήγησης, κλπ) για κάθε προφίλ. Απλά κάντε κλικ στο 'Προσθήκη αναγνωριστικό εγγράφου' για να προσθέσετε μια φωτογραφία ή ένα σαρωμένο αρχείο PDF. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή iOS/Android Dropbox να σαρώσετε έγγραφα χρησιμοποιώντας την κάμερα του τηλεφώνου σας. Είναι δωρεάν και εύκολο στη χρήση, και σας PMS είναι πλήρως κινητό έτοιμο, έτσι μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του τηλεφώνου σας για να φορτώσετε τα έγγραφα Ταυτότητας πελατών.

Αφού έχετε προσθέσει όλους τους επισκέπτες για την κράτηση, μπορείτε να κάνετε κλικ «Check-in». Καμία επιπλέον επισκέπτες μπορεί να προστεθεί μετά το check-in, οπότε φροντίστε να προσθέσετε ο καθένας, πριν να ολοκληρώσετε το check-in. Εάν έχει υπάρξει μια αλλαγή στην κράτηση και υπάρχουν λιγότεροι επισκέπτες από το αναμενόμενο, κάντε κλικ στο κουμπί 'Άκυρο' στον πίνακα 'Προσθήκη επισκέπτης'.

Σημειώστε ότι το κουμπί 'Άκυρο' έχει τίτλο «Καμία επιπλέον επισκέπτες.» Αν πατήσετε αυτό το κουμπί, όλους τους επιπλέον επισκέπτες θα αφαιρεθεί από την κράτηση. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την τιμή για την κράτηση, εάν το σχετικό επιτόκιο υπολογίζεται ανά επισκέπτη (c.f., «Ποσοστό σχέδια»). Για παράδειγμα, εάν η τιμή περιλαμβάνει πρωινό σε $5 ανά επισκέπτη, ανά διανυκτέρευση, και μόνο σε 2 από 3 επισκέπτες αναμένεται να φτάσουν, το ποσοστό θα προσαρμοστεί για να καταργήσετε τα επιπλέον $5 ανά διανυκτέρευση για τον επισκέπτη που λείπουν. Θα δείτε την ενημερωμένη έκδοση στην ενότητα «Τιμολόγιο».

Τιμολόγιο

Το τιμολόγιο περιλαμβάνει αναλυτικό κατάλογο των χρεώσεων στοιχεία για αυτή την κράτηση, ομαδοποιημένα ανά τύπο, συμπεριλαμβανομένων τιμή δωματίου, φόροι/τέλη και γενικά στοιχεία. Στοιχεία χρέωσης μπορούν να προστεθούν σε μία κράτηση μετά το Check-in. Εάν αυτή η επιφύλαξη περιλαμβάνει περισσότερα από ένα δωμάτιο, το τιμολόγιο για το κύριο δωμάτιο θα περιλαμβάνει τα τιμολόγια για κάθε ένα από τα πρόσθετα δωμάτια.

Πληρωμές

Μπορείτε να επεξεργαστείτε μια πληρωμή σε οποιοδήποτε στάδιο της κράτησης. Μια «πληρωμή» είναι μια εγγραφή από μια πληρωμή που λαμβάνεται από τον επισκέπτη από το ξενοδοχείο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα ξενοδοχείο θα χρεώσει προκαταβολή όταν δημιουργείται μια κράτηση, και στη συνέχεια να επεξεργάζονται το υπόλοιπο κατά το check-out. Για μια πλήρη συζήτηση, διαβάστε την ενότητα «Πληρωμές ροής εργασίας» σε μας blog Πύλες πληρωμής: Μέρος ι.

Πρόσθετες πληροφορίες/ειδοποιήσεις

Μπορείτε να δείτε πρόσθετες πληροφορίες στη δεξιά στήλη, ακολουθώντας τον πίνακα 'Check-in'. Μπορεί να υπάρχουν προειδοποιήσεις για λείπουν επισκέπτες, καθυστερημένης άφιξης, ή παρατείνουν την παραμονή τους. Κρατήσεις που περιλαμβάνουν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας θα δείξει τα στοιχεία πληρωμής του επισκέπτη.

Κρατήσεις που γίνονται μέσω εξωτερικά κανάλια πωλήσεων, όπως το Booking.com και η Airbnb, ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τα μικρά σφάλματα, όπως η τιμή της κράτησης που αποστέλλεται σε νόμισμα διαφορετικό από εκείνο που αναφέρεται για το ξενοδοχείο.

Ένας τύπος σημαντική γνωστοποίηση για κρατήσεις κανάλι είναι «Τιμή αγώνα.» Όταν οι επισκέπτες κάνουν κράτηση μέσα από ένα εξωτερικό κανάλι, το πράττουν με την τιμή που αναφέρονται από το κανάλι, το οποίο μπορεί να διαφέρει από την εσωτερική τιμή που έχετε ορίσει για το ξενοδοχείο σας. Για παράδειγμα, ένα δωμάτιο που απαριθμούνται στο σας μηχανή κρατήσεων για $100 μπορεί να εμφανίζονται στην Booking.com για $120. Προσαρμογή μιας κράτησης μπορεί να οδηγήσει σε μεταβολή της τιμής. Αυτό μπορεί να συμβεί αν χρειάζεστε για να μετακινήσετε την κράτηση σε ένα διαφορετικό δωμάτιο, προσθέσετε ή αφαιρέσετε ημέρες από μια κράτηση, ή ακόμη και να άρει τους επισκέπτες από κράτηση (c.f., «Επισκέπτες»).

Στην περίπτωση μια ρύθμιση, η τιμή για μια κράτηση υπολογίζεται χρησιμοποιώντας τοπικές τιμές. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην τιμή κράτησης είναι διαφορετική από ό, τι τον επισκέπτη που καταβάλλονται/συμφώνησε να πληρώσει όταν έκαναν την κράτησή τους. Στο παράδειγμά μας, το δωμάτιο κράτηση μέσω της Booking.com θα είναι recomputed χρησιμοποιώντας το τοπικό ποσοστό των $100 αντί για $120. Ο πίνακας «Τιμή αγώνα» ενημερώνει ο ξενοδόχος εάν υπάρχει οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ της αρχικής τιμής της κράτησης, και η τρέχουσα/διορθωμένη τιμή. Ο ξενοδόχος μπορεί να ρυθμίσει το τιμολόγιο με το χέρι για να ταιριάζει με την αρχική τιμή, εάν είναι απαραίτητο.

Δες

Της κράτησης μπορεί να ελεγχθεί σχετικά με την ημερομηνία που αναφέρεται στην ενότητα «Κράτηση περίληψη». Για παράδειγμα, αν μια κράτηση είναι κατασκευασμένο για 2 νύχτες από 5 Ιουνίου 7 Ιούνη, το ξενοδοχείο μπορεί να ολοκληρώνουν check-out οποτεδήποτε, ξεκινώντας στις 12 π.μ. στις 7 Ιουνίου. Εάν ο επισκέπτης πρέπει να κάνουν check-out νωρίτερα ή αργότερα, μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε κράτησης αλλάζοντάς τη στο ημερολόγιό σας κράτηση. Απλά σύρετε το δεξιό άκρο την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης.

Κατά το check out, θα γίνει επεξεργασία της ισορροπίας για την κράτηση. Για παράδειγμα, εάν η κράτηση είναι $500, με $200 επεξεργασία ως προκαταβολή, όταν είχε γίνει η κράτηση, η ισορροπία των $300 θα γίνεται αυτόματη επεξεργασία κατά το check-out.

Ακυρώσεις

Για να ακυρώσετε μια κράτηση, πηγαίνετε στο «δράσεις > ακυρώσει.» Ο πίνακας «Στοιχεία κράτησης» θα περιλαμβάνει τις πληροφορίες ακύρωσης για το επιλεγμένο ποσοστό (c.f., «Ποσοστό σχέδια»). Για παράδειγμα, το ποσοστό του «Πρωινό» μπορεί να περιλαμβάνει 30% ακυρωτικά για ακυρώσεις που λαμβάνονται λιγότερο από μια εβδομάδα εκ των προτέρων. Ο ξενοδόχος μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αποφασίσει σχετικά με το «τέλος ακύρωσης» να χρεώνουν.

Η πληρωμή για την ακύρωση θα διεκπεραιωθεί όταν κάνετε κλικ στο 'Υποβολή'. Εάν αποφασίσετε να μην υπάρχει χρέωση ακύρωσης, όπως στην περίπτωση μιας πλήρους επιστροφής, εισάγετε '0' για 'Τέλος ακύρωσης' και επιλέξτε 'No πληρωμής απαιτείται' για 'Τύπος'.

IV. σας μηχανή κρατήσεων

Σας μηχανή κρατήσεων είναι μια ιστοσελίδα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε να αποθεματικό δωμάτια και να διαχειριστείτε την κράτησή τους. Κρατήσεις που δημιουργούνται μέσω της μηχανής κρατήσεων σας είναι χωρίς προμήθεια — σας κρατήσει το 100% των εσόδων μέσω της μηχανής κρατήσεων σας.

Δείτε σας μηχανή κρατήσεων

Για να δείτε τη μηχανή κρατήσεων σας, πηγαίνετε στο «Channel Manager > κράτηση Widget' στην κύρια πλοήγηση του μενού και κάντε κλικ στη σύνδεση στον πίνακα «Κατάστασης» στα αριστερά. Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε τα δωμάτια και να κάνουν κρατήσεις. Θα πρέπει να ξεκινήσετε κάνοντας μια κράτηση δοκιμή για το ξενοδοχείο σας. Επιλέξτε οποιοδήποτε δωμάτιο, επιλέξτε μια τιμή και, στη συνέχεια, εισάγετε τα στοιχεία της κράτησής σας.

Μόλις κράτησής σας έχει δημιουργηθεί, τους καλεσμένους σας να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή κρατήσεων για προβολή και ενημέρωση κράτησής τους. Οι επισκέπτες θα αποσταλεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης με μια σύνδεση με τους ηλεκτρονικό τιμολόγιο που είναι διαθέσιμες μέσω της μηχανής κρατήσεων σας. Κατά την άφιξή τους, θα τους προσφέρεται η σειρά από επιπλέον υπηρεσίες, το ξενοδοχείο σας έχει να προσφέρει (πρβλ., ενότητα «Υπηρεσίες πελατών» κατωτέρω).

Κανάλι κρατήσεις

Για να δείτε την κράτηση που μόλις δημιουργήσατε, μεταβείτε στην «ρεσεψιόν > Inbox» στο μενού κύρια πλοήγηση. Κάντε κλικ για τη νέα κράτηση να προβάλετε τις λεπτομέρειες της κράτησης. Στην ενότητα «Επισκέπτες» θα δείτε ένα πίνακα ειδοποιήσεων για τον επισκέπτη που περιλαμβάνεται στην κράτησή σας. Επειδή αυτή η επιφύλαξη ήταν που δημιουργούνται από και εξωτερικό κανάλι και όχι από το προσωπικό σας από τη ρεσεψιόν, επιφύλαξη αυτή προσδιορίζεται ως «Κανάλι επιφύλαξη.»

Στην περίπτωση ενός καναλιού κράτηση, το PMS θα προσπαθήσουν να ταιριάζουν επισκέπτες που περιλαμβάνονται με την κράτηση με μια υπάρχουσα πελατών. Θα σας προσφερθεί μια λίστα των πιθανών αγώνων. Στην περίπτωση ενός αγώνα με μια υπάρχουσα πελατών στα αρχεία σας, επιλέξτε «Συγχώνευση» με τον υπάρχοντα επισκέπτη. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε την δημιουργία πελατών διπλότυπες εγγραφές για επισκέπτες επαναλαμβάνω. Διαφορετικά, κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση» για να προσθέσετε τα νέα σχόλια στα αρχεία σας.

Ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένες ηλεκτρονικών ταχυδρομείων HTML να στείλετε τους επισκέπτες όταν διατηρούν ένα δωμάτιο μέσα στο κινητήρα σας κράτηση. Μεταβείτε στις «ρυθμίσεις > ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο μενού κύρια πλοήγηση για να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές μηνύματος. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις του Email σε μας blog Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου HTML.

Προσαρμογή

Μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες και περιγραφές HTML για να κάνει τους χώρους σας πιο ελκυστική. Τύποι δωματίων του ξενοδοχείου σας είναι η κύρια έλξη στο σας μηχανή κρατήσεων, και θα πρέπει να περιλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε να προσθέσετε έως και 25 φωτογραφίες για κάθε τύπο δωματίου, μαζί με μια λίστα με τις ανέσεις, προβολές και άλλες πληροφορίες, και μπορείτε ακόμα να προσθέσετε αυτές τις πληροφορίες σε διάφορες γλώσσες για να φιλοξενήσει διεθνείς επισκέπτες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να προσαρμόσετε σας μηχανή κρατήσεων, δείτε τις παρακάτω δημοσιεύσεις:

Ενσωματώσετε

Αν έχετε δική σας ιστοσελίδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σας μηχανή κρατήσεων για να δέχεστε κρατήσεις απευθείας από το δικό σας δικτυακό τόπο. Για να δημιουργήσετε μια ενσωμάτωση widget για την ιστοσελίδα σας, πηγαίνετε στο «Channel Manager > κράτηση Widget' στο μενού κύρια πλοήγηση. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να χρησιμοποιήσετε σας μηχανή κρατήσεων στην ιστοσελίδα σας στη θέση μας στην Μηχανή κρατήσεων ενσωματώσιμος.

V. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σας μηχανή κρατήσεων έρχεται εξοπλισμένο με μια πύλη υπηρεσιών πελατών για να διευκολύνουν την αλληλεπίδραση με τους καλεσμένους σας αφού είναι ελέγχονται ξενοδοχείο σας. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν σας μηχανή κρατήσεων για να βάλει σε μια σειρά υπηρεσία δωματίου ή να επικοινωνήσετε με τη ρεσεψιόν.

Υπηρεσία δωματίου ξενοδοχείου & μηνυμάτων

Για να ενεργοποιήσετε την πύλη υπηρεσιών πελατών σας, μεταβείτε» ρυθμίσεις > υπηρεσία δωματίου» και στη συνέχεια «ρυθμίσεις > Instant Messaging» για να ενεργοποιήσετε τις δύο υπηρεσίες. Σας μηχανή κρατήσεων θα εξακολουθούν να παρέχουν ηλεκτρονικές αποδείξεις και αφήστε τους καλεσμένους σας να ακυρώσουν την κράτησή τους, ακόμη και χωρίς πρόσθετες υπηρεσίες είναι ενεργοποιημένες, αλλά θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τουλάχιστον κατά την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο για να πάρετε μια ιδέα από την πλήρη έκταση του σας μηχανή κρατήσεων.

Πηγαίνετε στο «υπηρεσία δωματίου > μενού ' για να δείτε τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα στους καλεσμένους σας. Μπορείτε να εισάγετε καθώς πολλά πρόσθετα στοιχεία όπως σας αρέσει. Έχετε ένα τυποποιημένο σύνολο των δοκιμών στοιχεία που έχουν προστεθεί για σας όταν δημιουργείτε το λογαριασμό σας.

Για να προβάλετε το μενού της υπηρεσίας δωματίου από την άποψη του επισκέπτη, δημιουργήστε μια νέα κράτηση σας μηχανή κρατήσεων με ημερομηνία check in σήμερα (ένας όρος, μια νύχτα είναι αρκετά καλό). Κρατήστε το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης σας ανοικτό όταν λάβετε επιβεβαίωση της κράτησής σας. Ανοίξτε ένα δεύτερο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης, συνδεθείτε στο διαχειριστή ρεσεψιόν σας και ολοκληρώστε το check-in για την κράτηση.

Έχοντας ολοκληρώσει check-in και να ανανεώσετε το παράθυρο που άνοιξε για την επιβεβαίωση της κράτησής σας για να δείτε τις πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρονται στους πελάτες σας αφού συνδεθούν. Περιηγηθείτε σας μενού της υπηρεσίας δωματίου και να θέσει σε μια παραγγελία. Αφού πληκτρολογήσετε την εντολή, η ανανέωση της κράτησης στο δεύτερο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης για να δείτε τη σειρά στην διαδικασία στα στοιχεία της κράτησης.

Αν και το προσωπικό της ρεσεψιόν μπορεί να δείτε τις παραγγελίες υπηρεσία δωματίου σε εξέλιξη, ξενοδοχεία συνήθως έχουν κουζίνα προσωπικό να προετοιμάσει και να παραδώσει τις παραγγελίες. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα μέλη του προσωπικού, με σύνδεση προνόμια, που μόνο να έχουν πρόσβαση σε λειτουργίες κουζινών. Προσωπικό κουζίνας σας μπορεί να δείτε μια λίστα με ενεργές παραγγελίες και επισημάνετέ τα ως ολοκληρωθεί όταν είστε παρέδωσαν. Στοιχεία προστίθενται μόνο της κράτησης ενός τιμολογίου όταν επισημαίνονται όπως παραδίδεται από προσωπικό κουζίνας σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση του προσωπικού, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού της κουζίνας, ανατρέξτε στην παρακάτω ενότητα «Προσωπικό και λογαριασμοί χρηστών».

Στη συνέχεια, μεταβείτε στο η διασύνδεση μηνυμάτων και να στείλετε ένα μήνυμα. Στη ρεσεψιόν τον browser σας, μεταβείτε στην «ρεσεψιόν > Inbox» να προβάλετε και να απαντήσετε στο μήνυμα. Μηνύματα φορτώνονται αυτόματα για τόσο οι επισκέπτες και το προσωπικό, οπότε αν αφήσετε τα windows σταθερή μετά τη δημιουργία ή απαντάτε σε ένα μήνυμα (δεν ανανέωση), θα πρέπει να δείτε τις ενημερώσεις που έχει έρθει σε σχετικά με τις δικές τους.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου σχόλια

Πύλη υπηρεσιών πελατών περιλαμβάνει επίσης ένα σύστημα εσωτερική επανεξέταση. Οι επισκέπτες μπορούν να αναθεώρηση τόσο τις εγκαταστάσεις όσο και το προσωπικό, αν έχετε ενεργοποιήσετε προσωπικό σχόλια. Για να ενεργοποιήσετε τον κινητήρα σας αναθεώρηση, πηγαίνετε στο «εκθέσεις > κριτικές στο μενού κύρια πλοήγηση στην ρεσεψιόν σας. Για να επιτρέψετε τα μέλη του προσωπικού να αναθεωρηθεί, μεταβείτε» ρυθμίσεις > προσωπικό του ξενοδοχείου Hotel» και επιλέξτε μεμονωμένους υπαλλήλους για επανεξέταση στο προφίλ τους, επιλέγοντας «Ενεργοποίηση για αναθεώρηση.»

Για να γράψετε μια αναθεώρηση, θα πρέπει να ελέγξετε έξω μια κράτηση. Στους επισκέπτες προσφέρεται η ευκαιρία να αφήσει μια κριτική, αφού έχουν ολοκληρωθεί check out. Κρατήστε το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης για το προηγούμενο παράδειγμα ανοιχτό/διαθέσιμο μέχρι αύριο, αφού μπορείτε να ολοκληρώσετε το check out. Εάν πληκτρολογήσατε τη διεύθυνση email σας για έναν από τους επισκέπτες κατά την κράτηση, θα σας σταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας κατευθύνει στην σελίδα αναθεώρηση μετά το check out. Να θυμάστε ότι οι κρατήσεις δεν μπορούν να ελεγχθούν μέχρι την ημερομηνία που ορίζεται, έτσι κρατήστε το τεστ κράτηση για αυτό το παράδειγμα σε μία ημέρα σε μήκος.

Προχωρήστε και ολοκληρώνουν το check-out όταν, μπορείτε να ανανεώσετε τη σελίδα υπηρεσίες πελατών. Τώρα θα οδηγηθείτε στη διασύνδεση αναθεώρηση. Οι επισκέπτες μπορούν να περιλαμβάνουν μια σύντομη Βαθμολογία 5 αστέρων για προσωπικό και εγκαταστάσεις, μαζί με μια σύντομη παρατήρηση για κάθε.

Το προσωπικό σας είναι η πιο σημαντική πτυχή του ξενοδοχείου σας, έτσι τον διευθυντή του ξενοδοχείου θα πρέπει να έχουν μια ιδέα για το πώς αντιμετωπίζονται οι επισκέπτες. Κάθε μέλος του προσωπικού έχει ιστορική ανασκόπηση στοιχείων, μαζί με άλλα στατιστικά στοιχεία, όπως τα check-ins/check-out διαθέσιμες στο προφίλ τους. Μέση χαρακτηρισμών είναι διαθέσιμα για κάθε μέλος του προσωπικού σας. Τα μέλη του προσωπικού σας δεν χρειάζεται σύστημα δικαιώματα πρόσβασης να είναι ενεργοποιημένη για την αναθεώρηση.

Λειτουργεί παντού

Πύλη υπηρεσιών σας είναι κινητό έτοιμο, έτσι οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στις πρόσθετες υπηρεσίες από οποιοδήποτε τηλέφωνο ή tablet που έχουν στο χέρι. Δεν υπάρχει τίποτα για να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε, τίποτα που σημαίνει ότι μπορείτε να προσεγγίσετε άτομα μέσω οποιαδήποτε συσκευή που έχουν στη διάθεσή τους. Για να πάρετε μια ιδέα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κράτηση από το smartphone σας και επαναλάβετε το παραπάνω παράδειγμα, αλλά με το τηλέφωνό σας και ένα παράθυρο του προγράμματος περιήγησης, αντί για δύο παράθυρα του προγράμματος περιήγησης.

VI. προσωπικό και λογαριασμοί χρηστών

Μπορείτε να προσθέσετε όπως πολλά μέλη του προσωπικού με το λογαριασμό σας όπως χρειάζεστε. Μέλη του προσωπικού που μπορεί ή δεν μπορεί να έχει δικαιώματα πρόσβασης στο σύστημα. Για παράδειγμα, μπορείτε να εγγραφείτε μέλη του προσωπικού αποκλειστικά για σκοπούς αξιολόγησης. Για τους υπαλλήλους που έχουν πρόσβαση σύστημα, υπάρχουν πέντε είδη διαφορετικό λογαριασμό που μπορεί να αντιστοιχιστεί: ρεσεψιόν, κουζίνα, συντήρηση και διευθυντή ιδιοκτησίας. Για μια πλήρη περιγραφή για το πώς να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τα μέλη του προσωπικού, δείτε αυτό το post: Διαχείριση χρηστών.

Συντήρηση

Ένας από τους τύπους λογαριασμών που είναι διαθέσιμα για το προσωπικό σας είναι «Συντήρηση». Προσωπικό συντήρησης είναι υπεύθυνη για την προετοιμασία δωμάτια αφού ενημερωθείτε για τους καλεσμένους σας. Χρήστες που τους εκχωρείται μόνο «Συντήρηση» προνόμια έχουν μόνο πρόσβαση στη λίστα των δωματίων να είναι προετοιμασμένοι για σήμερα.

Συντήρηση χρήστες συνδεδεμένοι μπορεί να πάει να «συντήρηση > προετοιμασία δωμάτια στο μενού κύρια πλοήγηση για να δείτε τη λίστα των δωματίων να είναι προετοιμασμένοι. Κάντε κλικ στο κουμπί «Σήμα ως έτοιμο» να διαθέσει το δωμάτιο για να ο επόμενος επισκέπτης. Δωμάτια που δεν έχουν προετοιμαστεί μετά το check out θα εμφανίζονται σε αυτήν τη λίστα, και την επόμενη κράτηση να ελέγχονται θα περιλαμβάνει μια ειδοποίηση μέχρι το δωμάτιο είναι έτοιμη.

VII. δημιουργία αναφορών

Μπορείτε να δημιουργήσετε αναφορές για κρατήσεις και τις πληρωμές για μια δεδομένη περίοδο. Για τις πληρωμές, πηγαίνετε στο «εκθέσεις > πληρωμών για την κύρια πλοήγηση meu. Εισάγετε τις ημερομηνίες για το εργαλείο επιλογής πάνω δεξιά ημερομηνίες και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση για να προβάλετε τις πληρωμές καταχωρηθεί για την επιλεγμένη χρονική περίοδο (απολήξεις χωρίς αποκλεισμούς).

Για να δείτε τις κρατήσεις, μεταβείτε στην «εκθέσεις > κρατήσεις.» Εισάγετε τις ημερομηνίες στον επιλογέα τις ημερομηνίες και κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση για να προβάλετε τις επιφυλάξεις που επικαλύπτει το δεδομένο χρονικό διάστημα. Κάντε κλικ στα κουμπιά «Εξαγωγή» πληρωμές είτε κρατήσεις εκθέσεις για να δημιουργήσετε ένα αρχείο CSV που μπορείτε να εισαγάγετε το υπολογιστικό φύλλο σας αγαπημένα, όπως το Excel ή το Google Docs.

VIII. κανάλι διαχείρισης

Το channel manager συντονίζει την τιμή και τη διαθεσιμότητα μεταξύ όλα τα κανάλια πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένων σας μηχανή κρατήσεων. Κάθε φορά που λαμβάνετε μια νέα δέσμευση από οποιαδήποτε πηγή ή δημιουργήστε μια νέα κράτηση με το χέρι στο μπροστινό γραφείο σας, το channel manager στέλνει την ενημέρωση των καταλόγων όλα τα κανάλια πωλήσεων για να αποφύγετε τις υπεράριθμες κρατήσεις, ή κάνει το δωμάτιο διαθέσιμο σε όλα τα κανάλια στην περίπτωση της ένα ακύρωση.

IX. ανακεφαλαίωση

Αυτός ο οδηγός χρήσης εξελίσσεται συνεχώς με τις νέες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στη σουίτα λογισμικού μας. Να είστε βέβαιος να Εγγραφείτε στο blog μας να είστε πάντα ενημερωμένοι για νέες λειτουργίες και συμβουλές για τους χρήστες δύναμης. Έχουμε καλύψει όσο είναι δυνατό, αλλά υπάρχουν πολλά θέματα που φεύγουμε για το blog και το FAQ.

Έχουμε ακόμη να αναφέρω το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για ολόκληρη την εφαρμογή: το κουμπί συνομιλία στην κάτω δεξιά της οθόνης σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, απλά συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο κουμπί κάτω δεξιά της οθόνης σας για να ρωτήσετε οτιδήποτε είστε σύγχυση σχετικά με. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Δεν είστε μέλος ακόμα; Εγγραφείτε δωρεάν σήμερα!