Començar la Demo gratuïta Xat amb suport

Integració de Facebook

Podeu acceptar reserves directament des de la pàgina de Facebook de l'hotel mitjançant un dels widgets d'incrustació disponibles a través del nostre gestor de canals. L'addició d'un widget de reserva es pot fer en només un parell de passos, i totes les vostres reserves que arribin a través de la vostra pàgina de Facebook són gratuïtes.

MyAllocator

Per a aquells que utilitzeu Bellebnb per connectar-vos als vostres canals de venda en línia, inicieu sessió al vostre compte de MyAllocator i aneu a "Gestionar> Reserveu ara". Feu clic a l'opció "Afegeix una aplicació de reserva ara a Facebook", seguiu les instruccions per afegir l'estri a l'hotel. Pàgina de Facebook.

Integració de Facebook Podeu acceptar reserves directament des de la pàgina de Facebook de l'hotel mitjançant un dels widgets d'inserció disponibles a través del nostre gestor de canals. L'addició d'un widget de reserva es pot fer en només un parell de passos, i totes les vostres reserves que arribin a través de la vostra pàgina de Facebook són gratuïtes per a la comissió

Resum

Els widgets de Facebook només estan disponibles a través dels membres de subscripció de Channel Manager a Premium. El gestor de canals no està disponible durant la prova gratuïta.

Not a member yet? Sign up for free today!