Començar la Demo gratuïta Xat amb suport

Benvinguts al nostre blog!

Els temes cobrir trets nous i existents del nostre programari de gestió d'hotel, així com consells per obtenir el màxim profit del nostre plataforma. Si vostè té una pregunta que no apareix aquí, Proveu el nostre FAQ o inicieu la sessió i feu clic al botó de xat a la part inferior dreta de la pantalla amb el nostre personal.

A continuació trobareu un índex dels nostres correus de blog en ordre cronològic invers. Si sou nou al bloc o a la nostra plataforma, el millor lloc per començar és el Guia de inici ràpid.

  1. Com autoritzar i reemborsar els pagaments d'hotels a l'hotel Recepció

    L'autorització i el reemborsament estan disponibles per als pagaments a la vostra recepció de l'hotel. Les reserves d'hotels realitzades a través del seu taulell de recepció i motor de reserves amb una targeta de crèdit es poden validar amb el processador de pagaments. Es poden reembossar els pagaments per a una reserva activa, amb fons emesos a través del processador de pagaments en cas de pagament amb targeta de crèdit.

  2. Configuració de WordPress

    Els subscriptors premium ara poden allotjar el seu lloc web totalment gratis. La nostra suite d'allotjament inclou accés complet del servidor FTP, correus electrònics, DNS i fins i tot podeu utilitzar el CMS que vulgueu, inclosos WordPress, Drupal i Joomla. En aquesta publicació, revisem els passos per configurar WordPress i cobreix uns quants consells de disseny bàsics per tal que WordPress funcioni per al lloc web de l'hotel.

  3. Allotjament web

    Els subscriptors Premium ara poden allotjar el seu lloc web als nostres servidors. Oferim allotjament Windows complet amb accés FTP, SSL i correu electrònic. Fins i tot podeu instal·lar el vostre CMS favorit, inclosos WordPress, Drupal i Joomla. En aquesta publicació, cobrem com sol·licitar i configurar el nostre servei d'allotjament amb nosaltres.

  4. Actualitzacions de disseny

    Hi ha moltes novetats i actualitzacions de disseny disponibles per a la recepció i el motor de reserves. En aquesta publicació, cobrim totes les noves funcions disponibles per ajudar-vos a estalviar temps i millorar el vostre flux de treball i mostrar millor la vostra propietat.

  5. Integració de Authorize.net

    Authorize.net ja està disponible com a processador de pagaments, a més de Stripe i PayPal. Authorize.net és un dels processadors de pagaments més importants del món. Amb el suport de Visa, està disponible per als hotels amb seu als Estats Units, Canadà, Europa i Austràlia.

  6. Solució de problemes de les connexions del canal

    Mai hauràs de pensar en les connexions del canal després de la configuració inicial. No obstant això, de totes maneres, voldreu comprovar que tot funcioni com cal. En aquesta publicació, veiem com verificar que les connexions del vostre canal funcionin correctament.

  7. Importació massiva i actualitzacions de calendari

    En aquest article cobrim l'importador granel novament afegit, juntament amb una actualització interessant al calendari de reserva. Nous usuaris ara pot importar totes les seves dades de reserves en uns pocs minuts d'una pantalla, i tots els usuaris poden tenir vista de les seves operacions hotel, incloent-hi dels ingressos i ocupació, bé des de seu calendari de reserves del ocell.

  8. Per aquests preus

    L'actualització més recent inclou noves característiques estilístiques pel motor de reserves, així com preus per habitació per a la seva recepció i motor de reserves. Ara pot posar el preu base per a la seva habitació en una base per aquests, abans de l'addició d'algunes adaptacions taxa per aquests. Ho hem també fet més fàcil d'actualitzar la seva habitació preuació calendari, així que ara podeu configurar temporada preus en una fracció del temps.

  9. El seu Inbox sigui acumulació fins

    El seu Inbox és la pantalla segon més important en la seva recepció, a part el calendari de reserves. Aquí teniu totes les notificacions sobre noves reserves, arribades, overstays i canal errors o actualitzacions, juntament amb la que està comprovant o a terme avui. En aquest post us donem un exemple ràpid de com tractar amb cada tipus de notificació, així que estigues tota l'activitat en aquest hotel. En la majoria dels casos, un simple clic és suficient.

  10. Tres coses per fer després d'actualitzar

    En aquest post cobrim la transició d'un compte de prova a una plena subscripció. Encara que la majoria dels elements següents estan disponible per a vostè durant el judici lliure, molts usuaris oblidar per a completar la seva configuració després de millorar des de la seva compte de judici. En només tres passos cobrim tot el que necessita saber per aconseguir plenament d'organització.

  11. Actualitzacions de reserves de grups

    La recepció i motor de reserves s'han actualitzat per fer més fàcil gestionar les reserves de grup. En aquesta actualització, hem fet més fàcil de reservar, planificar i cancel·lar les habitacions individuals en un grup. També hem actualitzat el seu motor de reserves per fer-lo més convenient per als clients que necessiten per reservar diverses habitacions junts.

  12. Internacionalització

    Ens complau d'anunciar el que nostre Gerent de la recepció ara treballa en 21 llengües com japonès, xinès, Hindi i turc! Gestionar les seves operacions hotel en la seva llengua d'elecció, tot des d'una plataforma.

  13. Com publicar una factura

    La factura per a una reserva està disponible per l'hoteler i aquests en diverses etapes al llarg de la vida d'una reserva. En aquest breu post revisem com trobar i imprimir una factura.

  14. Com resoldre Errors de canal

    Quan han connectat el seu director de canal, el seu hotel es poden enviar i rebre dades a i des de moltes fonts cada minut. Amb moltes reserves procedents diverses fonts, és inevitable que hi haurà dades incorrectes o col. lisions amb les reserves existents. En aquest post Revisem els errors més comuns de canal i com solucionar-los.

  15. Cartes de gràfics

    En la nostra última actualització de l'administrador de recepció, hem afegit taules i gràfics durant l'aplicació per permetre hotelers obtenir una idea de fonts de reserva i distribució d'ingressos una ullada. No hi ha necessitat d'exportar les dades per generar anàlisi visual del negoci del seu establiment.

  16. Preu partit

    El director de recepció ofereix consells útils i notificacions al llarg de la part dreta de la vista de detalls d'una reserva. Un que és molt important és la notificació "Preu partit", que es refereix a les reserves que havia rebut de canals exteriors, com Booking.com i Airbnb.

  17. Gestió del canal 101

    Hi ha molta confusió sobre la gestió del canal. "Gestió del canal" és un terme paraigua per mantenir el preu i la disponibilitat a través de tots els seus canals de venda en línia. Si ets nou en la nostra plataforma i ja està llest connectar a Booking.com o Airbnb, etc., vostè ha de començar per llegir aquest missatge.

  18. Motor de reserves d'etiqueta blanca

    Ara vostè pot utilitzar el seu motor de reserves del seu propi lloc web! Amb el nostre nou giny encastat, podeu fer reserves directament des de qualsevol lloc web. Les teves reserves són fàcil, segur i sense comissions.

  19. Missatges de correu electrònic HTML

    Ara pot crear e-mail personalitzats per a les seves activitats diàries hotel. Podeu crear un missatge personalitzat per a noves reserves i sortida fora cancel. Editar els missatges en HTML per enviar automàticament com a part del seu flux de reserves.

  20. Calendari de n-arrossegament

    S'ha actualitzat el calendari de reserves per fer-ho encara més fàcil gestionar activitat diària del seu establiment. Ara podeu arrossegar i Redimensiona per crear i planificar les reserves.

  21. Direcció d'usuari

    En la nostra última actualització de l'administrador de recepció, hem afegit un nou tipus d'usuari: administrador de finques. Administradors tenen el mateix nivell d'accés com a propietari del compte, però són limitats a les propietats assignades a ells.

  22. TripAdvisor TripConnect

    Estem orgullosos de ser un soci de complement de TripConnect de TripAdvisor. Oferim una connexió nivell API simple que permet els hotels associats gestionar les seves habitacions, tarifes i contingut meta automàticament en aquesta xarxa.

  23. Motor de reserves multilingüe

    El seu motor de reserves ara treballa en 21 idiomes, incloent hebreu, grega i Hindi. Vostè pot localitzar la descripció per a la seva habitacions, preus i informació de motor de reserva addicional per a les llengües.

  24. Passarel de pagament de la Part III: PayPal

    Podeu utilitzar PayPal per procés pagaments amb targeta de crèdit directament des del vostre gestor de recepció. PayPal és una addició lliure, i vostè pot fins i tot provar durant el seu judici lliure de 16 dies.

  25. Passarel de pagament Part II: franja

    Pot utilitzar banda per procés pagaments amb targeta de crèdit directament des del vostre gestor de recepció. Banda és una addició lliure, i vostè pot fins i tot provar durant el seu judici lliure de 16 dies.

  26. Passarel·les de pagament Part i: conceptes

    Podeu connectar la passarel·la de pagament per a processar pagaments amb targeta de crèdit en viu directament des del vostre gestor de recepció. Abans de fer això, hauria de ser familiaritzat amb algunes definicions i conceptes trobats en aquest bloc.

  27. Integració MyAllocator

    Ens complau d'anunciar la nostra col·laboració nova amb MyAllocator! En aquest post, cobrim tot el que necessites saber configurar i administrar la seva connexió al MyAllocator.

  28. Reserva motor estil actualitzacions

    El motor de reserves ha estat actualitzat per permetre més personalització, juntament amb un tema de Cosmo renovada.

  29. Integració Facebook

    Vostè pot acceptar reserves directament des a Facebook del seu hotel utilitzant una inserció widgets disponibles a través del nostre responsable del canal.

  30. Markdown HTML ara disponible

    Hem actualitzat la recepció i motor de reserves així que ara podeu editar descripcions de l'habitació i reserva motor addicions en Markdown HTML!

  31. Presentació: torn de nit

    Si la seva propietat funciona les 24 hores, el afterhours pot ser difícils en els ulls. És tot fosc, però el seu monitor informàtic està sonant blanc brillant. Només fent una entrada a pot ser un xoc en el sistema.

  32. Connectar-se a MyHotelCRS.com

    Establir les connexions del canal és fàcil, però hi ha uns quants passos implicats. Assessorem als usuaris introduir totes les dades de reserva abans de configurar el gestor de canal per evitar overbookings

  33. Integració MyHotelCRS.com

    Ens complau d'anunciar la nostra col·laboració nova amb MyHotelCRS.com per donar-li tots els seus canals premium OTA de franc!

  34. Triant un esquema de Color

    Vostè pot personalitzar el seu motor de reserves per encaixar amb el seu hotel marca. Però pot ser massa opcions i escenes més enllà de paleta del seu establiment, que pot ser només dos colors. Com triar la resta?

  35. Processament de pagament

    Hem actualitzat el director de la recepció de pagaments de procés en qualsevol moment a través de la vida d'una reserva. Això significa que ara pot acceptar dipòsits i pagaments parcials des del moment que es crea una reserva, fins que està desprotegit.

  36. Grup hoteleria

    Hem ampliat la nostra plataforma per donar cabuda a agències, cadenes hoteleres i grups. Ara podeu afegir tants hotels/Hostals/B 59 Bs/etc. al vostre compte com vostè necessita.

  37. Nova interfície

    Hem fet una versió nova de les nostres aplicacions recepció i motor de reserves centrat en millorar la interacció d'usuari. Com les nostres aplicacions creixen a satisfer les vostres demandes, ho fa el nivell de complexitat en els menús i botons.

Encara no ets membre? Registra't gratis avui!